Преглед на печата
Секция: Преглед на печата
27 Май 2018 08:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Преглед на печата

/КРОСС/Младежка инициатива на брега край Шкорпиловци, наречена "Бира за смет", чисти плажа, разказва Труд. Срещу 100 кутии бира доброволци събраха 2 тона боклук по северния черноморски бряг. В Бургаското рибарско селище Ченгене скеле преди дни, деца доброволци са почистили плажа, после били почерпени с чорба и сладолед.

Всяко училище ще има безжичен интернет до края на годината, е водещото заглавие на 24 часа. Правителството е предвидило 11 милиона лева за целта, става ясно от стенограма на последното заседание на Министерския съвет. Министърът на образованието Красимир Вълчев е уточнил за вестника, че 46 на сто от нашите училища вече имат достъп до безплатен интернет.

Стандарт акцентира върху посещението на премиера Бойко Борисов в хърватската столица Загреб. "Трябва да направим всичко възможно да не допуснем отново конфликт като този в бивша Югославия", заяви той, цитиран от изданието. В друга статия пише, че заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е направил маратон от срещи с балкански лидери.

Стандарт съобщава, че последните му рисунки били върху камък. "Велик човек си отиде", обобщава 24 часа. "Светлин бе мотор, който движеше държавата ни напред", е написал председателят на парламентарната комисия по култура и медии Вежди Рашидов, цитиран от Труд .