Huawei с изключителна фотосесия за новия самостоятелен албум „Нова страница“ на Михаела Филева
Секция: Шоубизнес
28 Май 2018 16:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei с изключителна фотосесия за новия самостоятелен албум „Нова страница“ на Михаела Филева

/КРОСС/ Кадрите за обложката и всички визии са заснети с флагмана Huawei P20 Pro от фотографа Вера Гоцева - Lomovera 

Лидерът в мобилната фотография Huawei затвърди за поредна година присъствието си на българската лайфстайл сцена с партньорството за новия албум на Михаела Филева - „Нова страница". За първи път у нас фотосесия на музикален албум е заснета и направена изцяло със смартфон от последно поколение в лицето на Huawei P20 Pro - върхово съчетание в интелигентната мобилна фотография и топ актуално предложение на пазара на смартфони. Обложката и всички останали визии от албума на певицата са уловени с революционната тройна Leica камера на Huawei P20 Pro с изкуствен интелект, под вещото ръководство и реализация на фотографa Вера Гоцева - Lomovera. В книжката на албума феновете ще открият и красив плакат на Михаела Филева, отново заснет със смартфона.

С подкрепата си за новия албум на Михаела Филева, Huawei отваря и своята „нова страница" в полето на мобилната фотография у нас, демонстрирайки нагледно, че всеки продукт, обект или сцена, могат да бъде заснети с перфектното и безкомпромисно качество от смартфон като P20 Pro.

 

„Партньорството ни с Михаела Филева е много успешно и сме горди, че с нашите изключителни продукти за мобилна фотография можем да подкрепяме развитието на такъв млад и талантлив български изпълнител. Нещо повече, смарт устройствата ни улавят напълно нейната красота, стил, визия и поведение, и сме щастливи от естественото развитие на личната и емоционална „връзка" между артист като Михаела и бранд като Huawei. Сега отваряме „нова страница" с впечатляващата фотосесия за нейния албум и каним всички фенове да се запознаят с него" - споделя Лонгруи Цио (Джефри), директор отдел "Потребителски устройства" за Huawei България и Македония.

 

Новата P20 серия на Huawei представлява комбинация от дизайн и високи технологии, присъщи за актуалните модни тенденции. За професионалните фотографи P20 Pro предлага мощна 40-мегапикселова тройна Leica камера от ново поколение, с 5x хибридно приближение и стабилизация на изображението, и с изумително голям физически размер на сензора и пикселите, съответно 1/1.7 инча и 2 μm, което я прави ненадмината при сцените със слабо осветление, достигайки ISO 102400. Те ще оценят също и усъвършенствания RAW режим и подобрената обработка на шума в кадрите. Но най-революционното, което предлагат новите флагмани от серията P20 - Huawei P20 и P20 Pro, е че благодарение на допълнително развитите функции с изкуствен интелект, вече всеки може да прави спиращи дъха снимки и да даде воля на артиста у себе си. 

 

Премиерата на албума ще бъде на 29 май от 19:00 часа в Sofia Live Club, когато музикалните фенове ще чуят за първи път на живо новите парчета, както и най-големите хитове на певицата. Дискът вече се продава в онлайн магазина на www.montemusic.net, а на концерта хората ще могат да вземат „Нова страница" на преференциална цена и ще се запознаят с изключителните визии, заснети с P20 Pro.