Най-голямото семейство във Великобритания чака 21-ото си дете
Секция: ЛЮБОПИТНО
30 Май 2018 13:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Най-голямото семейство във Великобритания чака 21-ото си дете

/КРОСС/ Най-голямото семейство във Великобритания ще се увеличи с още един член. Майката Сю Радфорд обяви, че чака 21-ото си бебе, съобщават в. "Дейли мейл". Бебето ще е момиченце.

Майката Сю Радфорд роди предишното си бебе през септември миналата година и се зарече, че то ще е последното. То се казва Арчи и е 11-ото й момче.

"Съвсем честно, не мога да повярвам", казва г-жа Радфорд. "Ние сме просто в шок", добавя съпругът й.

Сю Радфорд е на 43 години, а съпругът й Ноел - на 47. Те живеят в Моркамб, Ланкашър.

Запознават се, когато Сю е на седем години. Първото им дете Крис се ражда преди 28 години, когато тя е едва на 14. Решават да задържат бебето, защото и двамата са дадени за осиновяване. Второто им дете Софи се ражда, когато Сю е на 17 години. Едно от децата им е мъртвородено, но то "още е част от семейството".

Семейството получава детски надбавки от 170 британски лири седмично. Заплатата на Ноел, който е пекар, е малко под 50 000 лири годишно. За храна седмично дават около 300 лири и много внимателно планират всичко. Бюджетът им за подарък за детски рожден ден е 100 лири, а за Коледа заделят от 100 до 250 лири.

В списъка им за пазар дневно са 9 л мляко, 3 л сок, три кутии зърнени закуски. Семейството има специални договорки за отстъпки с бакалницата и магазина за плодове и зеленчуци.
Всеки ден пускат по девет перални и използват по четири ролки тоалетна хартия.

Сю и Ноел вече имат три внучета от дъщеря си Софи. Те живеят от 11 години в голяма къща с 10 спални, която преди е била дом за възрастни хора.