Мила Роберт Представя „Наше си е, Саше“ авторски проект в стил сатиричен поп
Секция: Шоубизнес
01 Юни 2018 10:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мила Роберт  Представя „Наше си е, Саше“  авторски проект в стил сатиричен поп

/КРОСС/ Песента престоява в очакване две години, докато не се появява точният човек с точния аранжимент – Явор Карагитлиев. Тази среща провокира Мила Роберт да я запише. Не е посветена на конкретен Сашо, но всеки в живота си е имал  поне по „едно Саше“ и всеки човек може да се разпознае в историята на песента.

Идеята за видеото е вдъхновена от самотата. Мила избира супермаркет за снимките на видеоклипа, защото обича да се разхожда там. „Уютни са ми. Там, човек може да е сам, да е объркан, колкото си иска и да се върти в кръг“  -  разказва Мила.

Самата песен Мила написва в самота – няма никакво Саше, а и се искало да има. Песента бързо набира популярност сред младите хора в интернет, повечето от тях я определят, като свой „химн на лятото“.

Проектът „Наше си е, Саше“, Мила Роберт финансира сама – месец април прави изложба  с 33 картини на платна, дърво, рисувани с масло в "Творческа къща Grozarde", продава ги и влага средствата във видеореализацията. В клипа  участват състуденти на Мила от Театралната академия.

Само на 22 години, студентка в НАТФИЗ , Мила Роберт ВЕЧЕ е във функциите на: Продуцент, автор на текста, съавтор на музиката, режисьор и монтажист на видеото.

Младата изпълнителка е с номинация за Дебют на ГМН на БГ Радио, с първия си сингъл – кавър версия на „Нашия сигнал“ на Емил Димитров.

video:https://www.youtube.com/watch?v=xDzMKlW0bLw

Мила Роберт

„Наше си е, Саше“

Музика - Мила Роберт и Явор Карагитлиев

Текст -  Мила Роберт
Аранжимент - Явор Карагитлиев

Режисьор – Мила Роберт

Продуцент - Мила Роберт