Поход в защита на българското семейство и срещу джендър идеологията
Секция: БЪЛГАРИЯ
09 Юни 2018 17:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Поход в защита на българското семейство и срещу джендър идеологията

/КРОСС/„Полът е биологична даденост, а не избор", „Не на джендър пропагандата в училищата". „Добрите политици слушат народа си!", „Всяко дете се нуждае от майка и баща". Такива послания отправи с плакатите „Поход за Семейството" в София.

Организаторите приканиха в него да се включват хора, подкрепящи традиционния брак и християнските семейни ценности. „Поход за семейството, защото ние искаме да възстановим традицията за подкрепа на семейството, да възстановим вярата на хората в това, че бракът е едно добро нещо за децата и за семейството като цялото", каза Ивайло Тинчев, който е сред организаторите на похода.

Той обясни, че такъв вид събитие е правено в Бургас вече от 2013 г. „И ние решихме да продължим по същият начин. От самото началото е направено като контрапункт на гейпарадите, които се организират. Решихме да не променяме това и да продължим по същия начин", посочи той.

В 5 големи областни града в страната се провежда  поход среу извратеността и античовешката джендър идеология - София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе. В столицата се събират пред парламента, след това ще тръгнат по улиците към пл. „Независимост", с крайна точка НДК.