“Няма път без промяна” – новата песен на IVE (видео)
Секция: Шоубизнес
11 Юни 2018 12:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 “Няма път без промяна” – новата песен на IVE (видео)

/КРОСС/ „Няма път без промяна“ е най-новият сингъл на певицата IVE. Тя е автор на текста и музиката, а заедно с песента на бял свят се появи и стилно видео към нея. В реализирането й участват още: Алекс Нушев – аранжимент, звукозапис и мастеринг и Smoking Square Studios, които заснемат видеото към песента под формата на късометражен филмов проект. В главната роля във видеото е самата IVE, а нейн достоен партньор е професионалният и изключително харизматичен танцьор Захари Нанков.

Песента и видеото към “Няма път без промяна” бяха представени официално в събота вечер в препълнения с гости столичен клуб “Арт е Факт”. Освен новата си песен IVE изпълни и специaлен лайф с нейни любими авторски парчета и няколко кавъра - на Arctic Monkeys, Justin Timberlake, Jessie J, Coldplay. На сцената бяха и музикантите Калин Жечев – пиано, Любен Любенов – бас, Борислав Илиев – китара и Руслан Драмчев – барабани.

Името на IVE свързваме с по-различната поп музика, която не просто служи за развлечение, a носи емоция и мисъл. При нея винаги има леко намигване с усмивка към сериозните неща с послания, над които да се замислим. В основата на проекта „Няма път без промяна“ е намирането на пътя към истинското щастие – това, което винаги търсим, но сякаш в живота често ни се изплъзва.

“Щастието е точно там – зад ъгъла и ни чака да го намерим” – сподели усмихната IVE по повод самата песен и емоцията, с която е заредена.

“Няма път без промяна” можете да чуете и видите ТУК.

video: https://www.youtube.com/watch?v=Pxcq3Zsgu-I

Последвайте IVE във Facebook – тук.

Изпълнителката води и собствен видео влог на тема музика - тук.

Повече за IVE:

Родена в София, тя от малка започва да се занимава с пеене, актьорско майстоство и танци. Първите си стъпки на сцена прави едва когато е на 4 г. с детската вокална група „Мечо Пух“. В ученическите си години е част от вокално-театрална формация „Таласъмче“. На 15 г. тя е част от популярната момичешка група „Инстинкт“, с които изнасят много концерти на живо и имат редица телевизионни участия. По това време IVE започва и солова кариера, участвайки в международни фестивали, където получава престижни награди. По-късно завършва Националната Музикална Академия „Проф. Панчо Владигеров“ със специалност „поп и джаз пеене“ в класа на доц. Стефка Оникян.

През 2006 г. е избрана да окрие концерт на италианската звезда Alexia във Формелло (Италия). Две години по-късно тя става част от DVD проекта „Renilin: Offside” посветен на млади изпълнители от цял свят, промотиран от италианската музикална компания Renilin. От този момент започва съвместната им дейност и още в същата година те продуцират първият й самостоятелен сингъл  – „Ready For Love”. Най-големият международен успех за IVE идва през 2012 г., когато е поканена да запише парче с едно от най-известните италиански имена на денс сцената – DJ Molella. Песента „Sunlight” е издадена от Restylers и записана в студиата на Renilin Music Label. Тя е първият сингъл на IVE издаден в пет международни компилации с летни денс хитове и достига върховете на най-престижните класациите в Европа.

През 2015 г. излиза първият й сингъл на български език – “Хей Ти“, продуциран и записан в Италия от Renilin Music Lable. Песента е фаворит в ефира на БНР и печели награда за най-добра песен за месец август.

През 2018 г. IVE стартира онлайн влог в youtube – ivelive и става първият влогър у нас, който говори за трудностите в живота на артиста. Описвайки това, което остава скрито за публиката, каналът веднага е забелязан от медиите и представен в телевизионен ефир (Нова тв). Епизодите имат хиляди гледания, а влогът - десетки последователи.