Изтеглени бяха първите 12 печеливши клиенти в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“
Секция: БЪЛГАРИЯ
13 Юни 2018 15:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изтеглени бяха първите 12 печеливши клиенти в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“

/КРОСС/ На 12 юни в присъствието на нотариус бяха изтеглени първите печеливши участници в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“. Всеки от тях ще получи награда на стойност 50 лева за покупка на енергийно ефективен електроуред от верига магазини за техника „Техномаркет“.

Кампанията на ЕНЕРГО-ПРО стартира през май във всички Центрове за обслужване на клиенти на дружеството. За участие в тегленето на месечните награди всеки клиент на електроснабдителната компания ЕНЕРГО-ПРО Продажби трябва да посети някой от клиентските центрове, да попълни данните си в специален талон и да го пусне в предназначената за целта урна.

Задължително е участникът да е титуляр по партида и при попълване на талона да посочи клиентския си номер и актуални данни за връзка с него. В случай че клиентите имат нужда от съдействие с вписване на необходимата информация, могат да се обръщат към специалистите на ЕНЕРГО-ПРО в Центровете за обслужване на клиенти.

Играта ще продължи до декември включително, като теглене на печеливши участници ще се извършва в началото на всеки месец. Компанията ще раздаде общо 100 награди. Имената на късметлиите се обявяват в секция Кампании на интернет страниците на ЕНЕРГО-ПРО Варна - www.energo-pro.bg и ЕНЕРГО-ПРО Продажби - www.energo-pro-sales.bg,  както и във всички Центрове за обслужване на клиенти. Първите спечелилите могат да получат своите награди в клиентския център, където са попълнили своя талон, след 15 юни.

Имената на печелившите, както и пълните условия на кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“ клиентите могат да намерят на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Specheli-s-ENERGO-PRO.