Нели Петкова и Стойчо Стоянов представят За теб или за мен
Секция: Шоубизнес
14 Юни 2018 09:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нели Петкова и Стойчо Стоянов представят За теб или за мен

/КРОСС/ „За теб или за мен“ – песен, записана само с  неподражаемия глас на Нели Петкова и електрическата китара на Стойчо Стоянов. Въздействието от изпълнението допълва стилното видео, заснето в звукозаписно студио от Радостин Събев – Шошо. Автори на музиката са  Нели Петкова и Стойчо Стоянов, аранжиментът е на Стойчо Стоянов, текст – Лора Димитрова.

Музикантите подготвят акустична програма за клубната сцена. В репертоара им са включени авторски песни на Нели Петкова с нови аранжименти, както и популярни народни песни.

Освен концертите на българска сцена, Нели Петкова ще представи разнообразен репертоар от песни на български и английски език в Лондон на 29 юни и на 6 юли в Чикаго. Певицата взривява публиката, както в България, така и по света с изпълненията си на народни песни.

Акапелното изпълнение на „Притури се планината“ преди месец  изправи на крака руския посланик, както и останалите гости, които с бурните си аплодисменти и овации повишиха емоционалния градус в емблематичната сграда на кметството във Виена , на представянето на колекцията висша мода "Diffusione della Rosa" на дизайнерката София Борисова.

video: https://www.youtube.com/watch?v=XKC00SiO36c

 

 

Нели Петкова и Стойчо Стоянов

„За теб или за мен“

Музика – Нели Петкова и Стойчо Стоянов

Текст – Лора Димитрова

Аранжимент – Стойчо Стоянов

Продуцент - Massive Productions