Преглед на печата днес
Секция: Преглед на печата
17 Юни 2018 08:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Преглед на печата днес

/КРОСС/

24 часа

Собственикът на млеката "Елена" засечен в СРС да говори за убития данъчен Иво Стаменов

Задържаният шеф на фирмата за млечни продукти "Елена" Стефан Василев, който е обвинен за данъчни престъпления, е чут да коментира убийството на началника на отдел "Фискален контрол" в НАП Иво Стаменов в СРС, научи "24 часа" от сигурни източници.

Репликите на Василев са уловени, след като Стаменов бе прострелян на столичната ул. "Дунав" в личния си джип БМВ Х3 през декември м.г. Лекарите във ВМА се бориха за живота на данъчния, но въпреки това на 12 януари той издъхна.

Кой е гърмял по Стаменов, засега не е ясно. Тепърва разследващи ще установяват и какви са били отношенията между него и Василев.

Труд

Цветанов заплашен от БСП с изненади на вота

Левицата внася подписката в сряда. Председателят на групата на ГЕРБ: Нямам търпение да видя мотивите. Междувременно хулигани на пътя размахаха пистолет на червен депутат.

Монитор

Заплашиха с пистолет депутат на АМ Хемус

Депутатът от БСП Явор Божанков е бил заплашен от двама мъже на АМ "Хемус", съобщиха от полицията.

Божанков е изпреварвал, когато зад него се е приближила кола, която присвятквала с фарове.

"Помислих, че е кола със специален режим, напуснах лявата лента и автомобилът се изравни с мен. Тогава видях, че е частна кола, а човекът до шофьора извади пистолет и го насочи към мен. Не можех да повярвам, че това се случва", разказа самият депутат.

Инцидентът станал на 15 юни. Към 14:20 ч. на тел. 112 Божанков е подал сигнал за инцидента. Автомобилът с двамата агресивни мъже е спрян в района на 57-ия километър.