Участници на „Еврофутбол“ развяха българското знаме на Световното
Секция: СПОРТ
18 Юни 2018 12:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Участници на „Еврофутбол“ развяха българското знаме на Световното

/КРОСС/14 човека присъстваха на драматичния сблъсък Германия – Мексико

Участници на „Еврофутбол“ развяха българското знаме на трибуните на стадион „Лужники“ в Москва по време на мача Германия – Мексико. Група от 14 човека получи шанса да гледа на живо драматичния сблъсък, в който настоящият световен шампион Германия загуби от „ацтеките“ с 0:1. Играчите на букмейкъра заминаха за Москва с безплатни туристически пакети, включително самолетни билети, хотелско настаняване, трансфери, туристическа обиколка на забележителности, медицински застраховки и билети за мача. Късметлиите спечелиха екскурзиите след участие в играта „С „Еврофутбол“ на Световното в Русия“, която се проведе в периода 30 март – 30 април 2018 г.

                    

Симеон Тодоров от дирекция „Маркетинг“ на „Еврофутбол“, който придружаваше феновете от България, споделя:

„Светът се е събрал в Москва! По улиците е пълно с хора от цялото земното кълбо и всички са весели, усмихнати, пеят песни. Фен магазините са на всяка крачка около стадион „Лужники“, има и много събития с диджеи за поддържане на доброто настроение. Преди мача Германия – Мексико настана страшна еуфория, но организацията беше на високо ниво и достъпът до стадиона се оказа лесен и безпроблемен. Доброволци упътваха хората към входовете.

Изненадващо, феновете на Мексико на стадиона бяха двойно повече в сравнение с тези на Германия. Повечето участници от нашата група обаче бяха за Германия, а някои от тях даже бяха направили залози в тяхна полза. Въпреки това, накрая всички бяхме много доволни от този невероятен мач! Емоцията да се види подобен спектакъл на живо е неописуема!“, допълва Симеон Тодоров.

На 25 юни за Санкт Петербург заминават още 14 човека, които ще гледат на живо мача Нигерия – Аржентина.

„Еврофутбол“ желае още много положителни емоции и успех на всички участници!