„ЧЕЗ Разпределение България“ АД обявява търг за продажба на отпадъци от цветни метали, съдържащи се в кабел 110 kV
Секция: БЪЛГАРИЯ
18 Юни 2018 12:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 „ЧЕЗ Разпределение България“ АД обявява търг за продажба на отпадъци от цветни метали, съдържащи се в кабел 110 kV

/КРОСС/ На основание Решение на Управителен съвет, „ЧЕЗ Разпределение България“ АД 

 О Б Я В Я В А

На 25.06.2018 г. от 10.00 часа ще се проведе търг с тайно наддаване, след събиране на оферти в затворен плик, за Продажба на отпадъци от цветни метали, съдържащи се в кабел 110 kV, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

Минималните цени, от които се започва наддаването са посочени в Приложение 1.

Оглед на продавания кабел, предмет на търга, може да бъде извършен от участниците в срок от публикуване на обявата до 22.06.2018 г., включително.

Трасето на кабела е приблизително 3000 м – от портала на ул. Козяк (в близост до МОЛ Парадайс) до п/ст Витоша (бул.Витоша № 89) .

Контактно лице за огледи:  Нинко Янев - +359 887 932 314

Документация за участие в търга може да се подава всеки работен ден от 9.00 до  16.00 часа в деловодството на „ЧЕЗ Разпределение България” АД – гр.София, ул. „Цариградско шосе“ № 159, „БенчМарк Бизнес Център“ до 22.06.2018 г., включително.

Съдържание на Офертата:

·       Бланка с административни сведения на участника по образец (Приложение 3)

·       Оферта и ценово предложение по образец (Приложение 3)

·       Информационен лист-декларация (Приложение 4)

* Запечатания плик, съдържащ тръжната документация, се надписва с Продажба на отпадъци от цветни метали, съдържащи се в кабел 110 kV, собственост на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД“.

До участие в търга ще се допускат лица, приложили всички задължителни документи за допускане до участие в търга и подали предложение до 16.00 часа на 22.06.2018 г.

Всяко ценово предложение, поставено в незапечатан плик, или което не отговаря на изискванията на продавача се обявява за нередовно.

С цел минимизиране на риска от замърсяване на околната среда, предаването на генерираните отпадъци ще се осъществява на мястото на тяхното образуване (трасето на кабел 110 kV „Драгалевци“). В процедурата по предаването и приемането на генерираните отпадъци да се предвидят правила за приемане-предаване на отпадъка, в съответствие с разпоредбите на закона за Управление на отпадъци. Участникът, с когото ще се подпише договор за изкупуване, се задължава да приема отпадъка на място.

Всички последващи разходи по транспортните и товаро-разтоварните работи са изцяло за сметка на купувача и следва да бъдат взети предвид при определяне на предлаганата цена.

След прехвърляне собствеността на отпадъка от продавача на купувача, последният е длъжен да спазва всички изисквания на екологичното законодателство и да не допуска замърсяване компонентите на околната среда. Отговорността, при евентуално замърсяване, е изцяло на купувача.

За допълнителна информация:

Милена Димитрова, тел. +359 885 396 690, e-mail:milena.dimitrova@cez.bg

Нинко Янев, тел: +359 887 932 314, e-mail:ninko.yanev@cez.bg