Huawei и Вера Гоцева – Lomovera с уъркшоп за продуктова фотография в рамките на Telenor Park Office
Секция: Технологии
19 Юни 2018 11:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei и Вера Гоцева – Lomovera с уъркшоп за продуктова фотография в рамките на Telenor Park Office

/КРОСС/Практическият семинар ще започне на 21 юни от 16:00 часа в столичния парк „Заимов"

Технологичният производител Huawei организира уъркшоп за продуктова фотография със смартфон, като част от програмата за офис на открито - Telenor Park Office. Семинарът ще се проведе в четвъртък, 21 юни, от 16:00 часа с водещ фотограф Вера Гоцева - Lomovera (https://www.instagram.com/lomovera/).

С този семинар Telenor и Huawei целят да помогнат на start-up комании, представители на малкия бизнес, медии, блогъри, фриленсъри, собственици на електронни магазини и други съвременни професии, в които една добра снимка се изплаща многократно и вече може да бъде направена с последно поколение смартфон, каквито са флагманите на Huawei Mate 10 Pro, P20 и P20 Pro.

Снимането на продукти има своите специфични особености и същевременно е подчинено на основни правила във фотографията като цяло, които ще бъдат демонстрирани в приятна и вдъхновяваща обстановка в рамките на отворения за всички „Офис в парка" на Telenor.

Събитието на Huawei се организира в партньорство с Теленор по време на инициативата „Офис в парка", която се състои тази седмица в парка „Заимов" (до Драматичен театър „София"). Нестандартното свободно пространство за работа под открито небе предлага всички необходими условия за успешна работа извън стените на обичайния офис - креативно пространство и бърза 4G интернет връзка.

Пространството, с около 30 работни места, отвори врати на 18 юни и ще приютява всички желаещи да работят на открито всеки ден до 22 юни от 9 до 18 часа