Американската ексцентична хорър банда HO99O9 пристига в София на 27 юни!
Секция: КУЛТУРА
19 Юни 2018 12:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Американската ексцентична хорър банда HO99O9 пристига  в София на 27 юни! Който не го е страх, да заповяда в “Терминал 1”!


/КРОСС/ Американската ексцентрична хип-хоп, хардкор, пънк и хорър банда Ho99o9 (Horror, англ. ужас) пристига за първи път в България за специален концерт на 27 юни в клуб "Терминал 1".
Бандата Ho99o9 е основана от чернокожите TheOGM и Eaddy в Ню Джърси, САЩ през 2012 г., а двамата са силно повлияни и вдъхновени от хип-хоп културата и гангстер рапърите като DMX, Bone Thugs-n-Harmony и Nas. Като тийнейджъри често отскачали до Бруклин, за да гледат на живо пънк концерти на Japanther, Ninjasonik, A.L.I.E.N. и други. Но да са в публиката не било достатъчно за "двете афроамерикански деца, отраснали в общност, заразенa с оръжия, наркотици и улични банди в Нюарк", както двамата описват себе си.През 2014 г. те вече са в Лос Анжелис и смело екпериментират с музиката си - комбинация от хип-хоп и хардкор пънк.

В същата година Ho99o9 намират място в класацията на списание Rolling Stones - "10 нови артисти, за които трябва да научите". С обложката на първият си албум United States of Horror (от 2017 г.) искат да съобщят, че "младите хора са в опасност - от политиката, технологиите и дори религията". На сцената и в клиповете си залагат на визуалните ефекти и търсят нестандартно представяне, най-често повлияни от horror филмите (на които са фенове). С провокативно поведение и необичайни сценични решения - концертите на групата са пълни с рокенрол адреналин и хип-хоп свобода, което е гаранция за уникално преживяване за публиката. До сега бандата се радва на нестихващ интерес и запомнящи се участия в най-различни фестивали и концерти.

Най-смелите и любопитни фенове у нас ще имат възможност да видят за първи път ексцентричната банда на 27 юни в клуб "Терминал 1" от 22.00 ч. Вратите се отварят в 21.00 ч. Организатор е "Строежа".

Билети за концерта на Ho99o9 на 27 юни се продават ексклузивно в системата на Eventim.bg на цена от 25 лв. , а в деня на събитието, на място ще са по 30 лв.

Можете да ги намерите още в: офисът на Евентим на ул."6-ти септември" 58, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Usit Colours, Билетен център в НДК, клуб Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард", книжарница „На спирката".

Билети в Eventim.bg

video: https://www.youtube.com/watch?v=G4tr9zaueE0