Избраха най-красивата абитуриентка на 2018 година
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Юни 2018 15:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Избраха най-красивата абитуриентка на 2018 година

/КРОСС/  Звездно жури и фейсбук гласуване избраха фаворитките в конкурса на Dir.bg

548 прелестни момичета от цялата страна и чужбина се включиха в 12-ото поред издание на конкурса "Най-красива абитуриентка", организиран от Dir.bg. Всички те показаха своите щастливи и безценни мигове от бала, запечатани в общо 2236 снимки.

Елица Луканова от 118 СУ „Академик Людмил Стоянов“ в град София стана „Най-красивата абитуриентка“ на 2018 година. Победителката бе избрана от Звездното жури — Ивайло Захариев, Дария Симеонова, Калоян Минев и „Най-красивата абитуриентка“ на 2017 година Мила Слепцова.

"Най-красивата абитуриентка на 2018" Елица Луканова е имала двоен празник на бала си. Освен завършването, тя е отпразнувала и 19-ия си рожден ден. Елица мечтае да следва „Банкиране“. През лятото няма да си губи времето, като от следващия месец започва работа.

                       

Победителката печели СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско", включваща две нощувки в "Студио Лукс". Тя ще се окичи и с разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Всички финалистки получават от Refan Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло.

Първите десет от двайсетте финалистки в конкурса "Най-красивата абитуриентка" бяха избрани от потребителите на Dir.bg. В продължение на 26 дни всеки имаше възможност да подкрепи своята фаворитка във фейсбук страницата на конкурса. Абитуриентките, които влязоха в топ 10 на снимките с най-много харесвания, продължиха директно към финала. Още 10 финалистки бяха класирани от Редакционния съвет на Dir.bg. А всички кандидатури бяха внимателно оценени от независимото звездно жури.

Екипът на Dir.bg пожелава много образователни и творчески успехи на всички участнички в конкурса, както и на своята победителка - Елица Луканова. Очаквайте скоро още изненади с нея в Dir.bg!

Снимки : Дир.бг