HUAWEI P20 Pro е обявен за "Най-добър смартфон на 2018" от Европейската хардуерна асоциация
Секция: Технологии
20 Юни 2018 15:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
HUAWEI P20 Pro е обявен за "Най-добър смартфон на 2018"  от Европейската хардуерна асоциация

/КРОСС/ Наградата, връчвана от водещи европейски журналисти,затвърждава лидерската позиция на пазара на HUAWEI P20 Pro. 

HUAWEI P20 Pro бе обявен за "Най-добър смартфон за 2018 г." на европейските годишни награди за хардуер за тази година, организирани от Европейската хардуерна асоциация. Тези награди отличават най-добрите електронни продукти на европейския пазар и отразяват мнението и избора на опитни редактори от медии от цял свят. На събитието за 2018 година над 100 редактора гласуваха за любимите си продукти в 42 категории електронни устройства и хардуер, включително смартфони, носими устройства и компоненти за персонални компютри.

"Това представлява още едно доказателство за качеството на HUAWEI P20 Pro и затвърждава продукта като фаворит както на потребителите, така и на индустрията. Развълнувани сме да получим такова признание", споделя Брус Лий, вицепрезидент за мобилните устройства в Huawei Consumer Business Group.

Андрей Баня, съосновател на европейската хардуерна асоциация, заявява: "На наградите EHA, в стая пълна с големи експерти от технологичната индустрия, HUAWEI P20 Pro бе избран за "Най-добър смартфон за 2018 г.". Европейската хардуерна асоциация обединява девет от най-големите технологични медии от целия континент, които имат общ обем от над 22 милиона читатели. Оценявайки най-новите продукти на пазара, над 100 от водещите технологични редактори в Европа гласуваха за HUAWEI P20 Pro като "най-добрият от най-добрите". Това е невероятно постижение за Huawei в една изключително конкурентна категория."

HUAWEI P20 Pro разполага с първата в света тройна Leica камера и процесор с изкуствен интелект, които работят заедно, за да осигурят професионално фотографско изживяване. Системата на интелигентна камера създава изключителни нощни снимки и поддържа до 5x хибридно приближение и 10x цифрово мащабиране. Възможностите на камерата на най-актуалния флагман на Huawei се затвърждават и от продължаващата доминация на P20 Pro в челото на класацията на DxOMark, където смартфонът изпреварва конкуренцията с общ резултат от 109 точки, след лансирането му през март тази година.