Феновете на ЦСКА бесни заради трансфер на бившия си капитан от "Далас" в "Лудогорец"
Секция: СПОРТ
24 Юни 2018 15:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Феновете на ЦСКА бесни заради трансфер на бившия си капитан от "Далас" в "Лудогорец"

/КРОСС/ Феновете на ЦСКА побесняха от трансфера на бившия си капитан Антон Недялков от "Далас" в "Лудогорец".

Защитникът бе продаден за 1,5 млн. долара в Тексас в самия край на миналата година, а преди два дни сензационно подписа договор с "Лудогорец".

Трансферът разтърси българския футбол и доведе до конфликт между "червените" фенове и акционерите в клуба.
"Дали Антон Недялков е заминал за САЩ да се "развива" без ясната идея, че шест месеца по-късно ще отиде в "Лудогорец" за огромна заплата? - попита един от лидерите на ДСектор Г" Росен Петров-Животното пред "България Днес". - Или може би Недялков го е измислил онзи ден, нищо, че е един ловешки глупак.

Имал семейни проблеми и затова отишъл в "Лудогорец". Какви проблеми, той няма семейство. Няма жена и деца, а родителите му са алкохолици.

От 15 годишен избяга от вкъщи и спеше на пода в интерната в Ловеч. Коефициентът му на интелигентност е малко над нулата. И точно той да е измислил цялата схема...

По този начин да разбие отбора, който се бореше за титла и купа. За Недялков имаше още три оферти - една от Първа Бундеслига, една от Турция и трета извън Европа. Първата е със същите параметри като тази от "Далас".

А Гриша Ганчев му предложи същата заплата като в Америка. А Юлиян Инджов му даваше тристаен апартамент, за да остане в ЦСКА. Кой нормален футболист ще предпочете да се развива в Америка пред възможността да играе в Бундеслигата? И шест месеца по-късно да се върне в "Лудогорец". По същата схема искаха да продадат Каранга в Русия през зимата..."