Avon Cosmetics Bulgaria стартира стажантска програма „Generation Avon”
Секция: БЪЛГАРИЯ
25 Юни 2018 12:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Avon Cosmetics Bulgaria стартира стажантска програма „Generation Avon” Програмата подкрепя млади хора да развиват своя потенциал в желаното от тях направление и ги насърчава в изграждането им на собствен професионален път

/КРОСС/Avon Bulgaria стартира амбициозна програма за подготовка на млади кадри "Generation Avon" 2018 - 2019 година. В рамките на програмата участниците ще получат изключителен шанс за старт на професионалната си кариера и възможност за развитие в компанията лидер в козметичния бранш в България.

Тъй като в световен мащаб започна много често да се коментират спецификите на поведение, потребностите и професионалните желания на различните поколения - X Generation, Millennials, Generation Z, Avon решава да обедини хора, които имат потребност от самоусъвършенстване, нужда от постоянен приток на знания и мотивация за високи постижения в стажантската си програма "Generation Avon". Целта на програмата е да даде възможност на тези млади таланти да преминат през едногодишно обучение и да получат практически опит, знания и умения в четири направления: Финанси, Маркетинг, Бизнес Интеграция и Комуникация.

„Програмата за подготовка на млади кадри "Generation Avon" е предназначена и структурирана, така че да подкрепя участниците да развият своя потенциал в желаното от тях направление и да ги насърчава в изграждането им на собствен професионален път", коментира Мария Прашкова, Специалист подбор и развитие на таланти за Avon България, Албания и Македония.

Програмата е насочена към студенти в последна година от обучението си (Бакалавър/Магистър) или наскоро завършили. Участниците ще преминат през атрактивни предизвикателства в различни отдели на компанията и под ръководството на опитни ментори. Младежите ще имат възможността да обменят опит в матрична структура, да участват в глобални бизнес проекти на Avon, да получат функционални обучения и такива насочени, към подобряване на комуникационните им умения (soft skills). Кампанията по избор на кандидати стартира на 21-и юни, а срокът за изпращане на CV e 13-и юли. Станете част от Generation Avon като изпратите своето CV на mail: generation.avon@avon.com