Кобрата посреща Милър в София
Секция: СПОРТ
29 Юни 2018 10:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кобрата посреща Милър в София

/КРОСС/ Сблъсъкът между Кубрат Пулев и Джарел Милър ще бъде на 1 септември в София, разкри Ивайло Гоцев, чиято компания "Епик Спортс" спечели търга за организирането на двубоя. 

Победителят от този мач ще стане задължителен претендент за титлата в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), която в момента е притежание на британеца Антъни Джошуа.

Гоцев разкри, че е говорил с промоутърите на 29-годишния американец и те имат желание да проведат срещата в София. Договорите вече се подготвят, а датата за мача е 1 септември. 

"В постоянен контакт съм с хората на Милър. Обсъждахме вариант двубоят да е в САЩ, но Милър все още не е толкова голямо име и спортните канали и боксовите мрежи в страната не са заинтересовани за отразяването му. Така че двубоят ще е в България на 1 септември. Червеният килим ще бъде опънат пред Милър и хората му в София и те ще усетят гостоприемството на българите и красотата на тази страна", каза Гоцев, цитиран от "Меридиан Мач".

Самият Кубрат Пулев пък приветства американеца чрез профила си в Туитър:

"Щастлив съм да посрещна Джарел Милър-Голямото бебе в България. Това ще бъде възможност да направим страхотен мач помежду ни пред невероятните боксови фенове!”
Джарел Милър има в актива си 21 победи (18 с нокаут) и 1 равенство. Все още не познава вкуса на загубата.