Спас Панчев да освободи мястото в 44 НС за следващия от листата в Стара Загора
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Юни 2018 11:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Спас Панчев да освободи мястото в 44 НС за следващия от листата в Стара Загора

/КРОСС/ „Областният съвет на БСП остро осъжда поведението на  народния представител от 27 МИР Спас Янев Панчев. Поведението му е знак за отстъпления от предизборни ангажименти и категорична подмяна на идентичност и цели на коалиция „БСП за България”, с чиято листа влезе в 44 НС.”, се казва в Позиция, приета на заседание на Изпълнителното бюро.

„БСП за България” обяви на Парламентарните избори  преди повече от година, че ще бъде алтернатива и твърда опозиция на управляващите в Народното събрание.  

В Позицията се казва още:

Предвид  коренно различните ни идеи за развитието на България с ПП ГЕРБ, ние сме против неговите заявени намерения  за компромиси по политики с тази партия. Убедени сме, че обществената подкрепа, която  има „БСП за България” изключва компромисни действия с нашия основен политически противник ПП ГЕРБ.

Заставаме твърдо зад решението на Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на ПГ на „БСП за България“ относно изключването  от коалицията на ЗС “Александър Стамболийски”. Настояваме депутатът Спас Панчев да напусне парламента и да освободи мястото за следващия от листата в Стара Загора. 

Това поискаха в декларации  и партийните органи в Стара Загора, Казанлък, Братя Даскалови и др.