Предстоящи събития в страната за 3 юли
Секция: Предстоящи събития
03 Юли 2018 07:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 3 юли

/КРОСС/ София.
От 10.00 часа в зала „Средец" на хотел „Балкан" президентът Румен Радев ще участва в конференция на тема „Българското председателство на Съвета на ЕС - време за равносметка". В нея ще участва и Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

***
София.
От 12.30 часа в Гербовата зала на „Дондуков" 2 държавният глава ще удостои посланика на Грузия Зураб Беридзе с орден „Мадарски конник" - първа степен.

***
София.
От 15.00 часа на „Дондуков" 2 Румен Радев ще разговаря със заместник министър-председателя и министър на външните работи на Социалистическа република Виетнам Фам Бин Мин.

***
София/Банкя.
От 9.00 часа в хотел „Жеравна" ще бъде открито XVI-ото издание на образователната програма за ученици „Небанковият финансов сектор в България", организирано от Комисията за финансов надзор.

***
София.
От 10.30 часа в РУО София-град /ул. "Антим Първи" 17/ Ваня Кастрева ще даде брифинг за класирането след 7 клас.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция във връзка с промяна в Гражданския процесуален кодекс, организирана от: Българска асоциация на пострадали при катастрофи; Федерация на потребителите в България; Българска асоциация за закрила на пациентите; Асоциация Активни потребители.

***
София.
От 11.15 часа на моста пред Националния стадион „Васил Левски" в присъствието на кмета на София Йорданка Фандъкова ще бъде представен първия тестови хибриден автобус, който ще се движи в градския транспорт на София по маршрута на линия 10-ТМ тестово.

***
София.
От 12.00 часа в зала „Изток" на Народното събрание ще се проведе среща на тема „Проблеми и перспективи пред висшето образование у нас". В срещата ще участват народни представители, министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, ректори на висшите училища, представители на работодателски, синдикални и студентски организации.

***
Враца.
От 17.00 часа в Конферентната зала на Общински съвет - Враца ще се проведе обществено обсъждане във връзка с изготвен Доклад за проучване и анализ на ефективността на действащите социални услуги на територията на общината от Институт по социални дейности и практики /ИСДП/.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа в кв. „Пролет" зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще открие изграден със средства от ОПРР приют за бездомни лица.

***
Казанлък.
От 18.00 часа в залите на Художествената галерия в Казанлък ще бъде показана юбилейна изложба по повод 150 години от гибелта на Хаджи Димитър и Стефан Караджа.

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в залата на Областна администрация ще се проведе Областен съвет на хора с увреждания.

***
Плевен.
От 12.00 часа в пресклуба на БТА в Плевен ПП АБВ ще даде пресконференция. В нея ще вземе участие националният лидер на ПП АБВ Румен Петков и областният лидер на ПП АБВ Цветан Антов.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Тракия" в блок 91 Общинският съветник от ГЕРБ в Общински съвет - Пловдив, Иван Вичков ще приема граждани.

***
Смолян.
От 10.00 часа на Стрелбището на ОДМВР-Смолян по случай Професионалния празник на служителите на МВР - 5-ти юли, Областна дирекция на МВР - Смолян организира открит турнир по стрелба с пистолет.