Героите изглеждат още по-супер със Samsung QLED TV
Секция: Технологии
05 Юли 2018 11:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Героите изглеждат още по-супер със Samsung QLED TV

/КРОСС/ Бъди на първия ред по време на всяко спортно или кино събитие през годината с най-модерните QLED телевизори от Samsung.

Лятото е в разгара си, а с него идва ред и на редица футболни и кино събития. Време е за летни купони, изпълнени с екшън, приключения и много забавни моменти. Това обаче няма как да стане ако не е налична най-добрата видео система. Топ специалистите от Samsung са се погрижили  за всичко необходимо – картина, звук и прекрасен дизайн обединени в QLED TV, за да влезете във вселената на супергероите или да играете  на терена, редом с най-добрите спортни звезди.

Потопи се в света на цветовете

Изживей екшъна с Quantum dot технологията, благодарение на която картината е удивително реалистична и има един милиард цветове и подробни детайли, за да не бъде изпуснато нищо. Супергероите работят при всякакви условия, точно както QLED телевизорите не се примиряват с качеството на образа при всякакви светлинни обстоятелства. По този начин вие и компанията ще може да надникнете във всеки един детайл отвъд сенките. Новите телевизори могат да пресъздадат до 100% от обема на цветовете от съдържанието, което възпроизвеждат, а резултатът е максимално реалистична и детайлна картина, създавайки усещането, че сте вътре в нея.

Усети емоцията чрез звуците

За да се изживее пълноценно цялата емоция, не е достатъчна само кристална картина. Новото решение от Samsung отговаря и на най-високите изисквания за едно изключително вълнуващо кино изживяване. Звукът е толкова наситен, за да може да усетите емоцията на стадиона или по време на най-напрегнатата битка.

Стани звезда с най-модерния дизайн в дома си

Елегантният и лесен за монтиране на стената дизайн позволява на устройството да се слее с интериора и да бъде прекрасно бижу, с което да разкрасите своя дом. Свързването на QLED TV става изключително лесно и интуитивно. Необходимата информация (като Wi-Fi мрежа и парола, географска локация, и т.н.) се прехвърля директно от Galaxy телефона на телевизора. А всичко, което е необходимо, за да се захрани устройството е един тънък и полупрозрачен кабел, който не нарушава цялостния интериор. Дължината му пък дава пълна свобода да разположите новия си телевизор където и да е в стаята, независимо от разстоянието до рутера или електрическия контакт.

Вече всеки може да бъде супергерой с новата си технологична придобивка от Samsung. Само с помощта на едно дистанционно и One Connect пред вас ще се разкрие света на забавлението, киното и спорта. Новата линия телевизори на технологичната компания за 2018 г. включва 9 модела QLED, Premium UHD, UHD и ултраголеми дисплеи в различни размери. Моделите за 2018 г. имат както плоски, така и извити дисплеи. Като един истински супергерой, телевизорът може да се адаптира и впише във всяка ситуация или да остане незабелязан при нужда. И когато не се използва за активно гледане, с новия режим на работа: Ambient mode, вместо един черен екран, на телевизора могат да се показват различни картини, като декор, информационен екран или да се наслаждавате на снимките си.

Новата линия телевизори на Samsung е вече достъпна в търговската мрежа.