МО в БСП към младежите към МГЕРБ: Мълчите за шамара от Европа и лежите пред партийния дом
Секция: ПОЛИТИКА
09 Юли 2018 12:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
МО в БСП към младежите към МГЕРБ: Мълчите за шамара от Европа и лежите пред партийния дом

/КРОСС/ Уважаеми младежи ГЕРБ,

Ние, младите хора на България, трябва да отстояваме правата на нашите връстници и с работата си да им създаваме условия да учат, работят и отглеждат децата си в България. Вашата партия управлява в момента.

Не се ли срамувате, че точно ГЕРБ отхвърли Закона за семейното подоходно облагане, който щеше да помогне на младите семейства с деца да плащат по-малко данъци?

Не ви ли е неудобно, че вашата партия не прие закона ни за културния чек, който щеше да позволи на младите хора да се докоснат до българската култура и изкуство и да съхранят българския дух?

Защо не приехте облекченото студентско кредитиране, което  внесохме в парламента, за да могат учащите да подпомогнат следването си?

Къде бяхте и защо мълчахте, когато ГЕРБ (Граждани за ЕВРОПЕЙСКО  развитие на България) получиха най-звучния шамар от младите европейци? Не само ние, Европа ви каза, че организираната от вас Европейска младежка конференция в София „разруши работата на поколенията преди нас”. Луис Алварадо – президент на Европейския младежки форум заяви: „Конференцията в България е пример за това, какво не е младежко участие. Европа е глобален пример и вдъхновение за останалата част от света за това, какво е възможно, що се отнася до овластяването на младите хора – защото го изградихме по трудния начин. И тази конференция подкопа и постави в опасност всичко това.” Нали за вас се отнасяше възмущението на младите европейци, че сте им изпратили смс, кога да ръкопляскат и стават на крака за „вожда” Ви.

Призоваваме Ви да заемете активна позиция по политиките за младите хора, а не да изчерпвате младежката си дейност с лежане пред Партийния дом три дена и три нощи, за да регистрирате ГЕРБ за поредните избори в ЦИК.

Като оставаме отворени за политически спор по работата за младите хора и тяхното бъдеще, Ви пожелаваме здраве и характер- да имате собствена позиция и да я отстоявате смело.

Младежко обединение в БСП