Sanofi с най-много отличия сред „Моите любими марки“ за здраве
Секция: ЛЮБОПИТНО
13 Юли 2018 15:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Sanofi с най-много отличия сред „Моите любими марки“ за здраве

/КРОСС/ Световният фармацевтичен лидер Sаnofi получи най-много награди в потребителската класация „Моите любими марки“ в категориите, свързани със здравето на българина. Общо четири продукта бяха отличени в класацията, в която през 2018 г. над 42 000 потребители подкрепиха предпочитаните от тях брандове.

NO-SPA и Magne B6 взеха приза за първо и второ място в категорията "Фармацевтични продукти“ и така дублираха миналогодишната си победа. При „Витамини и хранителни добавки“ второ и трето място бяха присъдени на Прополки и Magne B6 Лека нощ.

                       

"Горди сме, че за поредна година потребителите показаха доверието си, отличавайки четири бранда на Sanofi с приза „Моите любими марки“.  За нас е изключително важно да помагаме на българите да живеят здравословно и пълноценно. Приемаме тези челни места в класацията и като доказателство за високата ефективност на нашите продукти.", сподели Михаела Пиерова, генерален мениджър “Продукти без лекарско предписание” на Sanofi за Централна и Югоизточна Европа при получаването на наградата.

Всяка година чрез онлайн гласуване в 3 кръга българските потребители сами избират своите любими марки, разделени в над 30 категории. Потребителската класация е уникална с това, че е основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите. Тя не включва оценката на жури или покриването на специални пазарни критерии. По този начин "Любимите марки" представя не експертното, а потребителското мнение за бранда.