Стотици награди очароваха участниците на „Еврофутбол“ по време на Световното
Секция: СПОРТ
16 Юли 2018 13:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стотици награди очароваха участниците на „Еврофутбол“ по време на Световното

/КРОСС/ Стотици награди очароваха участниците на „Еврофутбол“ по време на Световното първенство по футбол в Русия по Черноморието. Именно в дните от 14.06. до 15.07.2018 г. българският букмейкър организира промоция в над 80 пункта по родното крайбрежие и зарадва своите най-истински клиенти със стилни подаръци.

Ключодържатели, шапки, грил-сетове и топки – истинска реплика на модела Telstar, с който се изиграха всички двубои от Мондиала, бяха само част от емоциите по време на мачовете в Русия. И не само това – феновете имаха възможност да проверят своите футболни познания чрез специално създаденото приложение. Изненадващо или не – подарък имаше за всеки, дори и да не знаеше верния отговор на въпроса.

                 

Много настроение в букмейкърските пунктове осигуриха и прекрасните момичета на „Еврофутбол“, които в продължение на 31 дни кръстосваха от Кранево на север до Ахтопол и Царево на юг.

Може би най-силните емоции бяха в последните два дни – в събота на 14.07.2018 г., по време на спора за бронзовите медали, когато хората в пункта на ул. „Добруджа“ №3 в Шабла тестваха своите знания и в неделния ден по време на финалния сблъсък между Франция и Хърватия.

                  

Десетки футболни почитатели на ул. „Солун“ № 2, „Македонски дом“ във Варна си тръгнаха с наградите от промоцията на „Еврофутбол“ – истинска гаранция за вълнуващо лято за всички тях!