Чужденец откри зловеща находка в гората край Поморие
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Юли 2018 12:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Чужденец откри зловеща находка в гората край Поморие

/КРОСС/ Откриха обесена изчезналата преди 21 дни полска туристка Александра Барбара Фулара , съобщава бургаския сайт Флагман.бг

Според източник на изданието случаен турист, също чужденец, се разхождал в боровата горичка между къмпинг "Европа" и ваканционно селище "Сънсет Ризорт" край Поморие. Той забелязал, че на едно от дърветата виси човешко тяло. Гледката била ужасяваща. По скелета е имало само кожа, липсвала е коса.

Трупът е идентифициран по татуировката на дясното рамо - скърбящ ангел, с прибрани криле и пеперуди.
Именно по тази рисунка две седмици ОД на МВР-Бургас издирваше изчезналата полска туристка Александра Барбара Фулара (на 41 години). Тя бе обявена за издирване, след като привечер на 30 юни бе напуснала хотел „Инкогнито" в Поморие и не се прибрала при семейството си. Оттогава жената беше в неизвестност.

Липсата на чужденката бе необяснима за разследващите, тъй като е оставила съпруга си и двете им малки дечица без обяснение. Полицията преобърна десетки съмнителни адреси и на един от тях дори се натъкна на голямо количество контрабандни цигари, а обитателят бе арестуван, но от Александра до днес нямаше следа.

По твърдения на съпруга тя е била спортистка, добре сложена, физически здрава и без психични отклонения, което в крайна сметка доведе до извода, че е възможно да се е удавила в морето, но след безплодно търсене, на 18 юли издирването бе преустановено.

След огледа на тялото в боровата горичка е установено, че то тежи не повече от 15 килограма - типична мумия, няма данни за насилие, нито обяснение кое е довело жената до тази ужасна развръзка.