Летни ремонти на пътя: Има ли начин да избегнем кошмарните задръствания
Секция: Автомобили
23 Юли 2018 08:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Летни ремонти на пътя: Има ли начин да избегнем кошмарните задръствания

/КРОСС/ Сериозни ремонти предприе "Агенция пътна инфраструктура" в разгара на лятото. Една от най-популярните дестинации за пътуване - морето, се оказва и едно от трасетата, по които придвижването трябва да се извършва с наистина повишено внимание, съобщава БНТ.

Девет са локациите, на които в момента се извършва реконструкция на пътното платно. Заради ремонтните дейности, при всяка една от тези точки, движението се извършва само в едната лента, така че да работата по реконструкция да се извърши в най-кратки срокове.

Другата магистрала - "Хемус", която е основният път, който свързва столицата със северното ни Черноморие, също през следващите седмици ще прилича повече на строителна площадка, отколкото на скоростен път. Там в момента се извършват ремонти на няколко места.

Затворена за движение заради ремонт е тръбата на Тунел "Витиня" в посока София. Движението се извършва двупосочна в другата, което налага и ограничения в скоростта. Около 36-тия километър на магистралата при виадукт "Коренишки дол", се извършва ремонт на носещите колони. Ремонт е започнал също така и в участъка между Врачеш и Бебреш.