Верея и Септември закриват първия кръг от новия сезон днес
Секция: СПОРТ
23 Юли 2018 09:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Верея и Септември закриват първия кръг от новия сезон днес

/КРОСС/ Верея е домакин на Септември в последния двубой от откриващия кръг в Първа професионална лига за новия сезон. Мачът на "Трейс Арена" стартира в 20:45 часа.

Новият треньор на Верея Иван Колев е притеснен преди старта на кампанията. Той разполага с доста ограничен състав, който ще изглежда по много по-различен начин в сравнение с миналата година. Наставникът призна, че селекцията на тима не е завършена и се надява скоро да бъдат привлечени още играчи.

В Септември също имат някои проблеми преди мача. Вратарят Янко Георгиев е контузен и почти сигурно няма да се появи в игра. Здравко Димитров пък е наказан и също отпада от сметките.

Очаква се домакините да започнат с Георгиев на вратата и Илиев, Иванов, Йоргенсен и Ахмед в защита. Тевия и Мдумбу ще бъдат двамата опорни полузащитници, а Маламов и Огнянов ще действат по крилата. Станчев ще бъде на върха на атаката, а зад гърба му ще го подкрепя Мечев.

В същото време Септември ще противопостави Галев под рамката и карето Стоичков, Диаби, Добрев и Стоянов в защита. Алвеш и Чандъров ще са дефанзивните халфове, а Галчев ще е в ролята на плеймейкър. Байду и Гади ще стартират на крилата, а Будинов ще води атаката.