Наближава GOLOKA FESTIVAL - на 3 и 4 август край Лясковец!
Секция: КУЛТУРА
23 Юли 2018 12:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Наближава GOLOKA FESTIVAL - на 3 и 4 август край Лясковец!

/КРОСС/ Посрещаме изгрева на голямата поляна до манастира “Св.Св. Петър и Павел” с колоритна програма за феновете на хип-хоп културата у нас!

На 3 и 4 август 2018 г. в близост до Велико Търново – на голямата поляна до Петропавловския манастир край Лясковец ще се проведе първото издание на GOLOKA FESTIVAL - най-новият фестивал зa хип-хоп култура в България! Организаторите на събитието от GOLOKA, с подкрепата на община Лясковец и звукозаписна компания ZANIMATION готвят пълна и супер интересна програма за всички фенове на най-бързо развиващата се култура в света - хоп-хоп-а.

Участие ще вземат както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра. Ще има хип-хоп изпълнители с дълбоки социални послания, тежки рими и стил, а също и такива, които са повече парти настроени и в момента са окупирали с хитовете си клубовете в страната. Ще гостуват DJ Skill & проект „БЪЛГАРИ“ - страхотен проект, включващ изпълнение на гайда и кавал.

                           

50-метровата стена по пътя към манастора ще бъде изрисувана с графити благодарение на артистите Glow, Epik, Grey и Self. Организаторите са предвидили сериозен B-Boy dance battle, като са поканили осем от най-силните отбори по брейкденс в България. В това число са двойки от София, Бургас, Пазарджик, Видин, Хасково и други смесени отбори, като за най-добрият сред тях е осигурен награден фонд от 600 лв + дрехи с марката Goloka wear. В двата дни на събитието известни лектори ще разкажат как музиката действа на ума и тялото, а специално обособена fun зона ще предлага различни изненади за гостите като джаги, лятно кино и релакс. Предвидена е кухня за всякакви вкусове – традиционна и вегетарианска. А за добрата визия на артисти и гости ще се погрижат от The Barber Shop Sofia при това напълно безплатно. Водещ на двудневното събитие ще бъде добре познатият на хип-хоп феновете - Ilyo от 50stotinki.com.                         

GOLOKA FESTIVAL се придържа към идеята, че основната цел на изкуството е да приобщава и обединява хората и има амбицията да направи събитието традиционно. Новият фестивал за хип-хоп култура ще се представи със силен лайн-ъп, какъвто трудно ще бъде забелязан на друго място у нас. Вижте списък на участниците по дни (по-долу) и следете за всякакви подробности във фейсбук - ТУК.

Билетите за GOLOKA FESTIVAL се продават с пълна сила в системата на EpayGo и Eventim.bg. Можете да ги намерите и във всички каси на Easy Pay в страната, в бензиностанции OMV, верига магазини Orange, билетен център в НДК, както и на място (на вход) в дните на събитието (3 и 4 август).

Цената на билет за двата дни е 30 лв., а билет за един от дните – 20 лв. За големи групи се предлага “Групов билет 6 за 5” само в EpayGo (означава: при поръчката на 5 билета в една он-лайн поръчка – то 6-ят билет е безплатен).

Билетите на място ще са с цена:  за два дни - 35лв., а за един ден - 25 лв.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно, но задължително с пълнолетен  придружител и попълнена Декларация на входа. Лица до 18-годишна възраст ще влизат със закупен билети задължително с пълнолетен придружител и попълнена Декларация, която ще може да се попълни на входа (ще има разпечатани).

Ето и списък на участниците в първият GOLOKA FESTIVAL 2018:

LINE UP DAY 1 - 3.08.2018 – от след обяд:

DJ SET // Bosskar Wild / 2 of Us / DJ Skill + Project “Bulgari” / Gerata & NRG D / 5 о’clock / RoofRhymez + DJ FreshKit / Sensei & Sistah + DJ Stanchika / Wosh MC & Yoko / Ума и Дума / Atila + DJ Akasha / Голям Юс (Явката, Madmatic & Боро) / Nokaut / Toksikologia (Македония) / Fire Show Nikita //

                            

LINE UP DAY 2 - 4.08.2018 – през целия ден:

Йога с Калоян Божилов/ Лекция с Еленко Ангелов / Графити занимания / Киртан – духовна музика/ Лекция с Мадва / DJ SET / B-Boy Battle Contest в две части с награден фонд / Kaskata / BNR / Keranov, Jay & Manata / Homelesz & Splitкid / Shadow Lab (Secta, MishMash, НЕМА, N.Kotich) / Secta / Final Battle / Varna Sound / Pole Dance / Murda Boys / F.O. / DRS (Dope Reach Squad) / KINGPIN (UK) //

СПЕЦИАЛНИ:

Grafitti: Glow, Epik, Grey, Self

Водещ: Ilyo // 50stotinki.com

B-boy Battle Contest с награден фонд

Fire & Visual Effects / NiKiTa

Специален лектор: Еленко Ангелов

                           

БИЛЕТИ:

https://bit.ly/2JJ9Vts

https://bit.ly/2JL9n1D

Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК, поканете приятели и елате да се забавляваме на GOLOKA FEST!