John Acquaviva, Stefano Noferini и Leon гостуват на CACAO BEACH CLUB този уикенд
Секция: Шоубизнес
24 Юли 2018 13:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
John Acquaviva, Stefano Noferini и Leon гостуват на CACAO BEACH CLUB този уикенд

/КРОСС/ След редица успешни събития CACAO BEACH CLUB ще изпрати юли с две вълнуващи партита в един уикенд. Разнообразната лятна програма продължава с John Acquaviva и Diass на 27 юни (петък), последвани от италианците Stefano Noferini и Leon на 28 юли. В събота, за доброто настроение ще допринесат и българските гости Gabriel Del и Stephan Gee.

На 27 юли, клубът посреща John Acquaviva – артистът, чието увлечение по електронната музика му носи почти четири десетилетна кариера с отлични постижения. Неговата лична техника и добрите търговски умения го водят до ползотворното му участие в Final Scratch и Beatport.

Той е основоположник и активен член на двете компании и абсолютен пионер в еволюция на електронната музика. На технологично ниво, никой до момента не е допринесъл до такава степен за развитието на диджейските изпълнения в сравнение с него.

Той спомага за ключовото привключване от „analogue към „digital“ и от винили към плеъри и лаптопи, което изцяло променя този жанр музика. Един от първите хора, който споделя визията му е именно Richie Hawtin с когото основават два лейбъла - Plus 8 Recordings и Definitive Records. Доказвайки се до ден днешен, John Acquaviva продължава да държи многобройни титли като винилов колекционер, собственик на лейбъл, филмов продуцент и утвърден изпълнител.

Следващата вечер, на 28 юли гост на клуба ще бъде талантливия Stefano Noferini. Той е един от лауреатите на световната хаус сцена. Ключов фактор за развитието на италианеца са иновативните му звуци, заедно с разнообразните жанрове, които включва в музиката си. Свидетелство за това са многобройните му награди от Beatport, включително Нов артист на годината“ (2010г.) и „Артист на годината“ (2011г.), както и задминаването на по-комерсиални звезди като Beyonce, Lady Gaga и Shakira с #1 хит в престижната класация на Billboard - Hot Dance. Stefano Noferini не спира да пълни клубове от ранга на Ministry of Sound, Space Miami, Cocoon Frankfurt и Euphoria.

Заедно с него на 28 юли ще видим и Leon, който след пробива си през 2009г. е едно от най-сериозните имена, познато на хаус музиката. Той открива вдъхновение в звука на артисти като Danny Tenaglia, Todd Terry и Laurent Garnier, след което започва да практикува зад пултовете в Италия, доказвайки уменията си. 10 години по-късно Leon може да бъде видян в световни клубове като Arma 17 (Москва), Monza (Франкфурт) и Cocorico (Италия).

Билети за 27 и 28 юли може да намерите в мрежата на Eventim.bg на цена от  15 лв.

Повече информация за програмата на CACAO BEACH CLUB може да откриете на официалната страница във Facebook, както и на cacaobeach.bg