ЦСКА приема Адмира Вакер на "Армията"
Секция: СПОРТ
26 Юли 2018 10:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЦСКА приема Адмира Вакер на "Армията"

/КРОСС/ ЦСКА е домакин на Адмира (Вакер) тази вечер, от 20:00 часа, в среща от втория предварителен кръг на Лига Европа.

"Червените" се нуждаят от чиста победа, която да им даде предимство преди реванша в Австрия.

Наставникът на "армейците" Нестор ел Маестро опита да свали напрежението над отбора и заяви, че няма големи очаквания към днешната среща и дори е подготвен за загуба.

Треньорът има оправдание и с кадровите проблеми преди срещата. Той не може да разчита на няколко ключови футболисти като контузените Станислав Манолев, Енрике Рафаел и Александър Дюлгеров, както и наказаните Николай Бодуров, Тиаго Родригес и Кристиан Малинов.

Най-вероятно мача ще започнат Черниаускас на вратата и Секулич, Перейра, Чорбаджийски и Жеферсон в отбрана. Пинто и Антов ще действат като опорни халфове, а Джеси и Жоржиньо ще оперират по крилата. Атаката ще води Мауридес, а зад гърба му ще го подкрепя Десподов.

Адмира пък пристигна в София без наставника си Ернст Баумайстер. Причината е семейни проблеми. Така тимът ще бъде воден от помощника му Михаел Хорвет.

Друг сериозен проблем за гостите е отсъствието на един от основните защитници на тима - Фабио Щраус, който също не пътува за България. Той е със скъсани връзки и ще отсъства няколко месеца от терените.