Марадона се сгоди за 28-годишна красавица
Секция: Шоубизнес
26 Юли 2018 13:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Марадона се сгоди за 28-годишна красавица

/КРОСС/ Диего Марадона няма скоро да слезе от първите страници на спортните издания! Този път легендарният аржентинец прикова вниманието към себе си не с пиянските си изцепки или неадекватното си поведение, а с.. годежа си.

Британското издание "Мирър" съобщава, че дон Диего възнамерява в най-скоро време да мине под венчило с неговата приятелка Росио Олива. Красавицата е само на 28 години, а двамата с 57-годишния бивш футболист са двойка от 6 години.

Марадона се решил на тази сериозна крачка по време на партито за рождения ден на избраницата си. Присъстващите, сред които майката на Росио и сестрата на Диего, разкриват, че не са успели да сдържат сълзите си от радост.

"Щастлива съм, защото това е моят последен рожден ден, в който аз съм неомъжена. Радвам се, че успях да споделя този момент с всички вас. Моето желание е да бъдем вечно щастливи с Диего", заявила Росио в речта си пред 45-те гости на празненството.

Това всъщност е второ предложение за брак от страна на Марадона към половинката му. Той предложи на Росио още през 2014 г., но тогава годежът не бе скрепен с пръстен. 

За Диего това ще бъде втори брак. Той бе женен за Клаудия Вияфане 17 години, а връзката им продължи до 2004 г. От този брак той има две дъщери - 31-годишната Далма и 29-годишната Джанина.