Общинският съветник Симеон Славчев стартира кампания “София: Моят град”
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Юли 2018 18:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Общинският съветник Симеон Славчев стартира кампания “София: Моят град”

/КРОСС/ Общинският съветник Симеон Славчев стартира днес кампания "София: Моят град". Идеята на кампанията е гражданите на София да дадат своите предложения за подобряване на живота в столицата във всяка една сфера: екология, транспорт, инфраструктура, здравеопазване, образование, култура, сигурност, спорт и т.н. Предложенията могат да бъдат свързани както с центъра на София, така с всеки един от кварталите.

"Целта на кампанията е жителите на София пряко и активно да вземат участие във формирането на политики и вземането на решенията на Столична община и Столичният общински съвет", каза инж. Симеон Славчев.

Крайният срок за подаване на идеите, предложенията и сигналите е 10 септември 2018 г., а единственото условие е те да бъдат реалистични за изпълнение. Предложенията, идеите и сигналите могат да бъдат изпращани на имейла на кампанията: sofia.moyatgrad@gmail.com, чрез Фейсбук страницата на кампанията: https://www.facebook.com/sofiamoyatgrad, както и през онлайн приемната на общинския съветник Симеон Славчев: http://simeonslavchev.bg/

Получените идеи и предложения ще бъдат внесени за реализация в Столичния общински съвет от инж. Славчев още на първото заседание през септември месец.