Драгомир Стойнев: БСП иска предсрочни парламентарни избори колкото се може по-скоро
Секция: ПОЛИТИКА
30 Юли 2018 08:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Драгомир Стойнев: БСП иска предсрочни парламентарни избори колкото се може по-скоро

/КРОСС/ БСП иска предсрочни парламентарни избори колкото се може по-скоро, каза в предаването „Тази сутрин” по bTV зам.-председателят на парламентарната група на БСП Драгомир Стойнев.

„Всички знаем, че това правителство няма да си изкара мандата”, подчерта той.

Избори ще има съвсем скоро, хората и бизнесът вече се готвят, изтъкна Стойнев. 

„Това, че г-н Борисов не може да изкара един пълен мандат, не е проблем на БСП, а на ГЕРБ”, каза Стойнев по повод думите на премиера, че 3 пъти им дава шанс да управляват. 

„Липсваше ни суджукът на ГЕРБ”, каза Стойнев пък по повод на изказването на Борисов БСП да си „хапнат и пийнат” на Бузлуджа – „те обичат”.

Във връзка с пожара в „Царските конюшни” Стойнев предположи, че целта е имотът е да бъде съборен, за да се изгради нова сграда на негово място, и това се прави по престъпен начин.

По повод клипа, на който лидерът на социалистическата партия танцува на ритмите на Горан Брегович, Стойнев коментира, че като народен човек Корнелия Нинова се е забавлявала така, както й идва отвътре.

„Когато сме всички заедно, членовете и симпатизантите, наистина атмосферата е неописуема. Не смятам, че е станало нещо лошо. Просто хората видяха Корнелия Нинова не само като лидер на най-голямата опозиционна партия, а и като един нормален човек, който се забавлява”, отбеляза Стойнев.