Граммер реализира производствената си дейност със 100% зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги
Секция: БЪЛГАРИЯ
30 Юли 2018 11:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Граммер реализира производствената си дейност със 100% зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги

/КРОСС/ Граммер АД се присъедини към производствените компании у нас, които избраха ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги като свой доставчик на енергия, добита от възобновяеми източници.

Удостоверение за снабдяване със 100% зелена енергия беше връчено от г-н Боян Кършаков, управител в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, на г-н Метин Дениз, управител на завода на немския производител в село Трудовец.

Граммер стъпва на българския пазар преди повече от две десетилетия като водещ производител на седалки за всякакъв тип автомобили. Производството на завода в българското село Трудовец край Ботевград е свързано със сериозно потребление на енергийни ресурси.

По повод преминаването към използването на изцяло възобновяема енергия и получаването на специално удостоверение за зелена енергия, г-н Дениз споделя: „Изключително сме доволни от предложението, което търговецът на електроенергия ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги отправи към нашата компания.

Благодарение на възможността да осъществяваме дейността си в България, потребявайки 100% зелена енергия, ще изразим нашата ангажираност към спазване на корпоративната философия на Граммер, много важна част от която е именно цялостната защита на околната среда.“

Вече повече от две години ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е търговецът, който издава удостоверения на свои клиенти за доставка на енергия от екологично производство.

„Щастливи сме, че все повече компании от индустриалния сектор у нас насочват своите усилия към реализация на своя производствен процес с грижа към околната среда.

Нашето дружество е готово да отговори на очакванията за качествена и природосъобразна доставка на електроенергия на своите бъдещи клиенти. Заедно можем да продължим да изграждаме и утвърждаваме добрите европейски практики за внедряване на „зелената идея“ в промишлената дейност на българския бизнес“, коментира г-н Кършаков.