Лудогорец с втори опит да пречупи МОЛ Види
Секция: СПОРТ
01 Август 2018 08:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лудогорец с втори опит да пречупи МОЛ Види

/КРОСС/ Тази вечер от 21:00 часа Лудогорец гостува на "Панчо Арена" в мач реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига срещи МОЛ Види. Първата среща в Разград завърши 0:0, въпреки че "орлите" бяха отборът, който диктуваше събитията на терена. 

В лагера на българския тим цари оптимистично настроение, въпреки коварния резултат от първия мач. В отбора са убедени, че са по-класния състав и могат да го докажат. "Зелените" и преди са попадали в такава ситуация и са успявали да се измъкнат. Сигналната лампа обаче светна и в мачовете за първенство - трудна победа с 1:0 над Етър и равенство 1:1 срещу Берое.

От срещата преди седмица стана ясно, че МОЛ Види не е труден противник. Унгарците "забъркаха бетон" и устискаха нулевото равенство. 

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори не смята да прави промени по състава и най-вероятно ще заложи на същата единадесеторка от първия мач. На вратата ще застане Ренан, а в защита пред него ще играят Натанаел, Сисиньо, Моци и Форстър. В халфовата линия ще се подвизават Дяков и Саша. По крилата ще атакуват Мисиджан и Вандерсон, а зад централния нападател Кешеру ще бъде разположен Марселиньо. 

Очаква се унгарците да заложат отново на здрава защита и да опитат да нанесат своя удар на контраатака или от статично положение.