Симеон Славчев: „София: Моят град” вече получи първите предложения от граждани за промени в столицата
Секция: БЪЛГАРИЯ
01 Август 2018 15:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Симеон Славчев: „София: Моят град” вече получи първите предложения от граждани за промени в столицата

/КРОСС/ „В резултат на кампанията „София: Моят град” вече бяха получени първите идеи за положителни промени в града”, съобщи общинският съветник и съпредседател на „Политическа група 5”, инж. Симеон Славчев. Кампанията цели да бъдат събрани идеи от граждани за развитието на София във всяка една сфера: екология, транспорт, инфраструктура, здравеопазване, образование, култура, сигурност, спорт и т.н.

Първите предложения на столичани са свързани с транспорт, инфраструктура, архитектура и благоустройство. ”Благодаря на хората за проявената активност и се надявам, че до края на кампанията ще съберем идеи и предложения както за всяка една сфера, така и за всеки един от кварталите и районите на София”, коментира инж.Славчев. Той беше категоричен, че управлението на столицата може да е успешно само ако в него пряко вземат участие и жителите ѝ.                   

Крайният срок за подаване на предложения е 10 септември 2018 г. Те могат да бъдат изпращани на имейла на кампанията: sofia.moyatgrad@gmail.com, чрез Фейсбук страницата на кампанията: https://www.facebook.com/sofiamoyatgrad, както и през онлайн приемната на общинския съветник Симеон Славчев: http://simeonslavchev.bg/кампания-софия-моят-град

Получените идеи и предложения ще бъдат внесени за реализация в Столичния общински съвет от инж. Славчев на първото заседание през септември месец.