Дъщерята на Митьо Очите ще свидетелства срещу Божо Кравата
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Август 2018 12:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дъщерята на Митьо Очите ще свидетелства срещу Божо Кравата

/КРОСС/ Димитър Желязков-Митьо Очите пълни новинарските хроники през август, но и през септември събитията около него няма да стихнат. Причината няма да е само новото разследване срещу Очите и хората му, но и продължаващото дело в Специализирания наказателен съд срещу групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата, съобщи "Флагман".
Тази година започна процесът, свързан със стрелбата във „4 you" през лятото на 2016 г., когато Митьо Очите бе прострелян тежко, а гардът му Александър Алексиев-Сашо Водолаза - убит след свада.
Според някои информации разправията тогава станала заради спор за паркомясто за кола от таксиметровата компания на голямата дъщеря на Митьо Очите - Станислава Желязкова, оперираща в района на "Слънчев бряг".
Дни след стрелбата във „4 you" полицията задържа за разпит Станислава и приятеля й Велислав Попов.
През септември по графика на спецсъда трябва да има три заседания по делото срещу групата на Божо Кравата. На 10 септември е призована да се яви като свидетел и дъщерята на Митьо Очите, стана ясно миналия месец.
Междувременно в някои медии се появиха информации, че Станислава Желязкова е изчезнала след ареста на баща ѝ в Турция. Самият Митьо Очите се яви като свидетел пред спецсъда в началото на месец май, като на влизане в залата клатеше заканително глава към Божо Кравата и хората му. В ареста продължава да е подсъдимият като стрелец срещу Очите - Георги Иванчев.