Aniventure Comic Con 2018 посреща най-популярните лица на Vbox7
Секция: Шоубизнес
13 Август 2018 12:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Aniventure Comic Con 2018 посреща най-популярните лица на Vbox7

/КРОСС/ Феновете ще имат възможност да срещнат любимите си уеб герои

Вълнуващи изненади, позитивни емоции и неповторимо преживяване със звездите на Vbox7 очакват феновете по време на Aniventure Comic Con 2018. Най-голямото младежко събитие в България ще се проведе в уикенда на 15 и 16 септември в Inter Expo Center, София. В рамките на второто издание на фестивала, освен почитателите на уеб продукциите ще се пренесат в света на предпочитаното онлайн място за видео забавление у нас и ще имат възможност да се срещнат с любимите си герои от „Килерът“, „Следвай ме“, „Не така,брат!“, „InstaQueen“, „10 първи срещи“.

                 

Aniventure Comic Con предлага изключително разнообразие от забавления за всеки фен на популярната култура – срещи със световноизвестни косплейъри, популярни актьори и влогъри от България и света, зони за аниме и комикси, много гейминг и стотици награди.

В специално обособената Vbox7 зона феновете на мистъри уеб сериала „Килерът“ ще могат да се срещнат с част от актьорския състав - Надя Петрова, Ралица Добрева, Антоан Петров и Никол Андонова. Още с първия си епизод, поредицата се превърна в истински фурор и само за месец събра над 3 милиона гледания онлайн. Какво ще разкрият звездите на „Килерът“ пред феновете си, разберете първи на  Aniventure Comic Con 2018.                     

Със своите почитатели ще се срещнат още звездите Иван Тишев и Мино Караджов от „Не така,брат!“. Звездното присъствие ще бъде допълнено от актьорите Илиян Илиев и Михаела Павлова от хитовата тийн-драма „Следвай ме“, която бе номинирана в два от най-престижните европейски фестивала за дигитални продукции. Със своите близо 30 милиона гледания на всички платформи и над 150 хиляди последователи, „Следвай ме“ безспорно е един от най-успешните уеб сериали у нас. Продукцията спечели цели три отличия на първите награди „NOVA подкрепя българските филми”.

Голямата изненада за почитателите ще бъде актьорът Бойко Кръстанов, който е част от каста на новия екшън-трилър на 7Talents „Пъзел: Похитени“. Продукцията ще стартира във Vbox7 тази есен и ще бъде един от най-мащабните онлайн сериали, създавани до момента в България по отношение на техника, ефекти и актьорски състав, част от който е и тийн идолът Мона Гочева. Сценарият е дело на екипа, работил по проекти като “Под прикритие“ и “Дъвка за балончета“.

По време на Aniventure Comic Con 2018 ще има и още интересни срещи. Носителката на короната в „InstaQueen“ Ивомила и кандидат-ангелът Доби ще споделят кое от предизвикателствата в бляскавото уеб шоу е било най-трудно. Звездата Лина Роскин от риалити сериала „10 първи срещи“ пък ще разкрие тайните на перфектната първа среща.

Пълната програма и подробности за участието на звездите на 7Talents в специалната Vbox7 зона на Aniventure Comic Con 2018 ще бъдат поетапно обявени във Facebook и на страницата на събитието www.comiccon.bg 

Незабравимите емоции са гарантирани с Aniventure Comic Con 2018 и Vbox7.