Талантът на "Еврофутбол" Таня Звискова е трета на Гран При на Сърбия
Секция: СПОРТ
13 Август 2018 13:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Талантът на "Еврофутбол" Таня Звискова е трета на Гран При на Сърбия

/КРОСС/ Мария Делчева взе бронзов медал от международно състезание по бадминтон.  

Спортните таланти на „Еврофутбол“ Таня Звискова и Янина Станчева се представиха отлично на Международния турнир по спортна стрелба Гран При в Нови Сад – Сърбия. Таня спечели бронзов медал в дисциплината 60 изстрела от положение легнал с малокалибрена пушка с резултат от 620.1 т, като едва 0.3 т. я разделиха от 2-то място. На 3 х 40 изстрела със същото оръжие стана 11-а с резултат    1 153 т.

Янина Станчева също записа едно 11-о място в дисциплината 60 изстрела от легнало положение с малокалибрена пушка, като постигна резултат от 613.7 точки.

Мария Делчева завърши на трето място на „Световната купа по бадминтон“ за младежи и девойки. Международният турнир, в който се включиха 168 състезатели от 25 държави, се проведе в Пазарджик. Талантът на „Еврофутбол“ победи съперничките си от Шотландия, Чехия и Кипър, но падна от рускинята Анастасия Шаповалова. „За мен този турнир беше проба за Европейското, защото почти всички участваха и успях да се сравня с останалите“ – коментира Мария.

                     

Спортният талант на „Еврофутбол“ и любимец на публиката - Александър Сръндев, отново спечели в отворен турнир по триатлон. След като миналата седмица победи в „Три екстрийм – Пловдив“, този път той се пребори за първото място в  състезание в гр. Правец, което се организира за втора поредна година и събира най-много участници от всички съревнования по триатлон в страната.

                      

Дистанцията отново беше спринт - 750 м плуване в езеро, 20 км колоездене по асфалтов път и 5 км бягане. Александър извоюва победата по изключително категоричен начин. Той изпревари втория и третия с над 10 минути (участникът на второ място беше на 10:58 мин. зад него, а третият - на 11:35 мин.).

                       

Двамата таланти на „Еврофутбол“ в таекуондото – Митко Джорджев и Калоян Бинев, участваха в турнира от най-висок ранг Гран При в Москва. Въпреки че изгубиха първите си срещи, те се чувстват изключително подготвени и гледат напред към предстоящото Гран При в Тампере – Финландия.