MSL продължава своето дългогодишно партньорство с престижния международен фестивал Golden Drum
Секция: ЛЮБОПИТНО
14 Август 2018 11:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
MSL продължава своето дългогодишно партньорство с престижния международен фестивал Golden Drum

/КРОСС/ Организаторите на един от най-престижните творчески конкурси в света, Golden Drum, поканиха MSL да бъде ексклузивен PR партньор на фестивала за трета поредна година. Двадесет и петото издание на авторитетната творческа надпревара, организирана от словенската рекламна камара, ще се проведе в периода 17 - 19 октомври 2018 г. в гр. Порторож, Словения.

Golden Drum и MSL ще работят съвместно за популяризирането на престижния международен фестивал на 17 пазара в Централна и Източна Европа - Австрия, България, Хърватска, Чехия, Финландия, Гърция, Унгария, Италия, Испания, Португалия, Русия, Румъния, Сърбия, Турция, Украйна и  Великобритания. MSL ще си сътрудничи с партньорски агенции и местни офиси на Publicis Groupe на различните пазари. Опитът, придобит от предишните издания на конкурса, ще позволи още по-ефективно изпълнение на комуникационните дейности за „сребърния юбилей“.

Мойча Брисчик, генерален директор на Golden Drum и изпълнителен директор на словенската рекламна камара, коментира дългогодишното партньорство: „Изключително доволни сме от сътрудничеството си с MSL по време на предишните издания на фестивала. Именно успешната ни съвместна работа е в основата на това да продължим заедно и през тази година. Като водеща световна агенция, MSL ни гарантира стратегическо комуникационно консултиране и пълен спектър от възможности.”

Управлението на връзки с медиите и комуникацията в социалните мрежи са само част от мащабната партньорска подкрепа и активни промоционални дейности, осъществявани от MSL за Golden Drum. „Разчитайки на нашия опит в подкрепа на предишните издания на фестивала, ние сме отговорни за цялостните медийни дейности, както и за създаването и популяризирането на положителния имидж на фестивала.”, споделя Зофия Бугайна-Касдепке, директор "Бизнес развитие" за Централна и Източна Европа на MSL, и жури на Golden Drum.

Международният рекламен фестивал Golden Drum събира повече от 42 000 професионалисти от над 40 страни и обединява над 900 експерти от областта на маркетинга, рекламата, творчеството, дизайна, както и млади таланти, и студенти. В продължение на три дни, рекламната надпревара предлага богата качествена програма с много известни и всепризнати гост - лектори, и прави най-големия анализ на творческите постижения през изминалата година. Фестивалът дава възможност на участниците да слушат вдъхновяващи речи от изтъкнати оратори - не само от творческите и маркетингови комуникационни индустрии, но и от много други области и специализации - международно признати художници, музиканти и специалисти, които открито споделят своите знания, опит и творчество. Това е една прекрасна възможност за придобиване на ценен опит, създаване на нови приятелства и познанства от различни култури.

По време на фестивала ще бъдат изложени и всички разработени визии на плакати в състезанието на младите артисти – The Young Drummers Competition, което тази година популяризира словенския град Пиран под наслов „Пиран – Градът на Тартини“. Целта на създаваните творби, е да представи един от най-автентичните средиземноморски градове, който освен туристическа дестинация, предлага още и много незабравими преживявания, и културни събития, включително тези свързани с Джузепе Тартини, италиански композитор и цигулар, роден в гр. Пиран. Крайният срок за подаване на кандидатури за конкурса за най-добър и най-креативен постер е 10-ти септември 2018 г., а всички творби ще бъдат оценявани от жури, съставено от пет международно признати творчески експерти от индустрията. Авторът на най-добрия плакат ще получи 3000 евро парична награда от Пиран, както и  достъп до Golden Drum 2019.

Повече за Golden Drum на www.goldendrum.com