Джъстин Тимбърлейк става писател
Секция: Шоубизнес
14 Август 2018 11:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джъстин Тимбърлейк става писател

/КРОСС/ Първата книга на Джъстин Тимбърлейк, наречена "Hindsight", ще излезе на 30 октомври, съобщи самият той. В нея ще има истории от звездния живот на певеца, както и разкази за детството му и развитието на кариерата му. 

Джъстин качи снимка в Instagram, на която позира с книгата и написа: "Работих по това доста време и съм щастлив най-накрая да ви покажа моята първа книга - Hindsight. Нямам търпение да споделя тези снимки и истории с вас. Тя излиза на 30 октомври". Той е благодарил и на екипа, който е помогнал за издаването на книгата.
 
Първите глави са посветени на детството му, а след това има разкази за началото на певческата му кариера в момчешката банда NSYNC. Разкриват се интересни детайли за направата на хита "SexyBack" от 2006 г., както и какво коства продуцирането на живи предавания.
 
В официалното съобщение за медиите звездата казва: "Работата по тази книга беше невероятен процес за мен. Животът ми беше пълен с много прекрасни хора, които ми помогнаха да стана творецът, който съм днес".