"Лудогорец" излиза за реванш срещу "Зрински" Мостар
Секция: СПОРТ
16 Август 2018 10:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Лудогорец" излиза за реванш срещу "Зрински" Мостар

/КРОСС/ Когато нещата се объркат в началото, важното е да намериш как да се реваншираш до края. И "Лудогорец" прави това с опит да намери място в групите на Лига Европа. 

"Орлите" не постигнаха мечтата да играят за трета година в Шампионската лига, за това новият треньор Пауло Аутуори пренасочи всички усилия към втория по сила клубен турнир в Европа. За да се добере до жадуваната фаза обаче "Лудогорец" трябва да премине през "Зрински" Мостар.

Босненският клуб на пръв поглед изглежда преодолимо препятствие. Само че в първия мач създаде доста главоболия на българските шампиони и то на тяхна територия. Разградчани постигнаха минимален успех с 1:0 след попадение на Козмин Моци. 

Днес обаче ще трябва да материализират преимуществото си на терена.

В Мостар ги чака негостоприемен стадион и изглежда това ще е единствената пречка, тъй като в лагера на "Зрински" преживяха преди дни уволнение на треньора и връщане на скамейката на Блаж Слишкович. 

Дали новият треньор ще успее да надъха достатъчно своите избраници за изненадваща победа срещу "Лудогорец"? Или "орлите" ще покажат, че класата им е прекалено висока, за да бъде достигната? Предстои да разберем!