Кубрат Пулев приключи със "Зауерланд". Плати неустойка от 150 хил. долара
Секция: СПОРТ
16 Август 2018 13:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кубрат Пулев приключи със "Зауерланд". Плати неустойка от 150 хил. долара

/КРОСС/ Кубрат Пулев вече няма нищо общо с промоутърската агенция "Зауерланд". Двете страни са се разделили, след като българският боксьор в тежка категория е платил неустойка в размер на 150 хил. долара.

Това разкри Пулев пред вестник "168 часа".

Контрактът между двете страни бе до края на 2018 година, но именно по-ранното прекратяване е причина за платената неустойка.

"Всичко се случи преди 10 дни. Заради предсрочното прекратяване на договора им платихме 150 хил. долара. Ще си останем в отношения и ще работим съвместно, но просто нещата не вървят. Гоним различни интереси и имаме различна идеология. Смятам, че всеки трябва да преследва целите си по собствен начин и това да е добре за всички страни. И за да мога да го сторя, си платих. Всички сме временно на този свят, баща ми ни е учил да сме честни, почтени и да помагаме", коментира Кобрата.

Отношенията между двете страни бяха обтегнати след отказа на Пулев да излезе на ринга срещу Антъни Джошуа в края на 2017 г. Тогава българинът трябваше да се бори за титлите в тежка категория, но получи сериозна контузия и срещата не се състоя.