LG представя подобрени модели на STYLERS по време на IFA 2018
Секция: Технологии
17 Август 2018 11:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG представя подобрени модели на STYLERS по време на IFA 2018

/КРОСС/ Двата нови Styler модела задават нови стандарти в областта на изкуствения интелект и дизайн.

LG Electronics (LG) ще представи подобрени модели на своята революционна система за грижа за дрехите Styler на IFA 2018. Както Styler ThinQ, така и Styler Mirrored Glass Door имат уникални функции, за да повишат удобството на потребителите като запазват дрехите им по-чисти, по-хигиенични и стилни. Потребителите могат да контролират Styler ThinQ като използват гласови команди, докато Styler Mirrored Glass Door увеличава функционалността в дома.

Новите LG Styler ThinQ и LG Styler Mirrored Glass Door се гордеят с високо ниво на производителност както и подобрена технология в сравнение с оригиналния Styler. С TrueSteam™, новите Styler модели елиминират повече от 99,9% от микробите и бактериите по ежедневните дрехи.* Движещата се закачалка буквално премахва леките намачквания и неприятните миризми докато функцията Pants Crease Care премахва всички намачквания и кара дрехата да изглежда гладка. А благодарение на функцията Gentle Dry, Styler изсушава деликатните материи по-бързо и по-внимателно.

             

С ексклузивната платформа на LG свързана с изкуствения интелект, DeepThinQ в основата, Styler ThinQ позволява по-голям контрол чрез гласови команди. Просто кажете „Здравей, LG“, за да активирате Styler. Само с глас, потребителите могат да включват и изключват LG Styler ThinQ, да избират и стартират почистващата програма, да проверяват за проблеми и дори да получават препоръки коя е най-добрата програма.

LG Styler Mirrored Glass Door се съчетава добре с всякакъв домашен декор благодарение на превъзходния му дизайн, висока функционалност и оптимална ефективност. Този красив продукт разполага с удобни огледални врати, които служат за допълнение към всяка мебел и стая като същевременно предлага същата почистваща мощност като Styler ThinQ.

                   

LG е горд да въведе напредъка в грижата за дрехите с продукти като Styler, който е оборудван с модерни технологии, въведени от LG“, каза Сонг Дае-хюн, президент на LG Electronics and Home Appliance & Air Solution Company. „LG ще продължи да подобрява потребителското удобство и да предоставя функционални и технологични решения свързани с начина на живот.“

Посетителите на тазгодишното изложение IFA в Берлин могат да посетят щанда на LG, който ще се намира в зала 18 на Messe Berlin от 31 август до 5 септември, за да видят разширената линия Styler и други иновации свързани с дома.