Бум на сватбите, днес близо 100 двойки ще сключат брак в София
Секция: БЪЛГАРИЯ
18 Август 2018 09:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бум на сватбите, днес близо 100 двойки ще сключат брак в София

/КРОСС/ Повече от 100 двойки ще сключат брак в столицата днес. Това е вторият бум на сватби през месеца, провокиран от специалната дата, която съчета три осмици. Подредбата на числата символизира материално благополучие.

Осмицата символизира парите и дава от всичко по много - както добро, така и лошо - обясни нумерологът Ели Маринова. Точната прогноза обаче зависи от личните числа на всеки човек.

„Осмицата е силата, големите мащаби, всичко едро, голямо. Както един Еверест, който е огромен, който се вижда от целия свят и е за пример, бих попитала младежите - как се изкачва Еверест? Тук се изисква много отговорност, овладяност, сомоконтрол, подреждане на приоритети“.

Според астролозите съботата не е подходяща за бракосъчетания, защото това е денят на Сатурн, на който не е препоръчително да се провеждат шумни тържества .

Петя Иванова и Георги Банов са сред младоженците, които избират 18.08. за началото на своя съвместен живот. Вярват, че семейното щастие не зависи от датата, а от взаимоотношенията между двамата съпрузи.

„Ако вие се грижите за вашите отношения, общувате и се грижите за вашата любов, така както се грижите за децата си, то тя ще цъфти, тя ще просъществува“.