Община Враца набира социални асистенти
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Август 2018 14:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Община Враца набира социални асистенти

/КРОСС/ Община Враца обяви конкурс за социални асистенти, съобщава BulNews.bg. Целта е да се подберат кадри, които да предоставят услугата на 7 нови потребители по проект, финансиран по програмата за развитие на човешките ресурси.

Минималното изискване за длъжността е завършено средно образование, а професионален опит не се изисква. Важно е обаче кандидатите да са комуникативни, коректни, отговорни и да работят в условия на конфиденциалност.

Одобрените ще трябва да подпомагат потребителите в ежедневните им дейности, да разработят индивидуален план за работа с всеки от тях, да следят грижите за здравето им, да помагат в поддържането на хигиената у дома, да съдействат за храненето и други рутинни задачи. 

Желаещите да кандидатстват трябва да представят документи за самоличност, автобиография, копие от диплома и удостоверение за завършено обучение по други проекти на същата европейска програма, както и служебна бележка за регистрация  в бюрото по труда.

Документите се подават лично от всеки кандидат или чрез пълномощник в сградата на община Враца на ул. „Стефанаки Савов” № 6, ет. 3, ст. №96 в срок до 22 август включително.