„Сцена на кръстопът“ пуска билети и онлайн
Секция: КУЛТУРА
20 Август 2018 16:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Сцена на кръстопът“ пуска билети и онлайн

/КРОСС/ Фестивалът отвори виртуалната си каса днес, а от 1 септември ще заработят и касите в Драматичния театър и Куфарчето в мол Пловдив.

За първа година любимият форум на пловдивчани ще предлага билети за представленията в програмата през онлайн платформа www.tickets.dtp.bg. С интересна информация за спектаклите от 22-рото издание на фестивала е пълен обновеният сайт http://scenatepe.com/ . Феновете ще могат да научават детайли от програмата и на фейсбук страницата на „Сцената".

Съвсем скоро - на 1 септември от 10 часа, ще отворят и фестивалните каси в Драматичния театър и Куфарчето в мол Пловдив.

И тази година „Сцена на кръстопът" ще предложи разнообразна програма с най-добрите театрални представления на трупите от цяла България. Откриването е на 11 септември от 19 часа в Драматичния театър със спектакъла „Ромео и Жулиета" на балет „Арабеск". Общо 18 представления ще гостуват под тепетата. Сред тях са „Танцът Делхи" на Георги Стоев, „Лисичета" на Бина Харалампиева, „Пияните" и „Чамкория" на Явор Гърдев и много други, за които има информация на сайта на фестивала.

Финалът на „Сцена на кръстопът" ще е подобаващ - с пловдивската премиера на книгата и филма „Романът на моя живот" на „бащата" на фестивала - проф. Стефан Данаилов. Събитието е по повод 75-годишнината на големия български актьор.

По традиция „Сцената" ще предложи на публиката и разнообразна съпътстваща програма с концерти, премиери на книги и представления. Мотото на 22-рото издание е „Театъра Вълшебното".