"Умен" кантар на Huawei мери телесните ни показатели
Секция: Технологии
21 Август 2018 14:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Умен" кантар на Huawei мери телесните ни показатели

/КРОСС/ Теленор пуска в своята мрежа умния кантар Huawei Body Fat Scale, който в комбинация с приложение за Android и iOS, позволява на потребителите лесно и удобно да проследяват и контролират своите телесни показатели.
Huawei Body Fat Scale позволява, чрез технология за биоелектричен анализ, проследяване на общо девет показателя, включително тегло и телесни мазнини, а също така и индекс на телесната маса (BMI), мускулна и костна маса, процентно съдържание на вода в организма и др.
Мобилното приложение на Huawei Body Fat Scale може да запомни данните на до десет индивидуални потребители. Данните се синхронизират автоматично, чрез Bluetooth 4.1, a за най-точни резултати е налична и умна аларма, която няма да позволи пропускане на сутрешното претегляне. При желание, потребителите могат и да споделят данните от ползването на Huawei Body Fat Scale с приятелите си или треньора си в социалните мрежи.
За изработката на кантара е използвано закалено стъкло, а вграденият LED екран осигурява висока видимост на фона на неговия стилен и изчистен бял дизайн.
Теленор предлага Huawei Body Fat Scale на цена от 79,99 лв. при плащане в брой или да бъде получено за 3,99 лв. на месец в условията на двугодишен лизинг или за 7,49 лв. на месец при едногодишен лизинг.