Citizen Kain гостува единствено на Cacao Beach у нас през 2018
Секция: Шоубизнес
22 Август 2018 12:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Citizen Kain гостува единствено на Cacao Beach у нас през 2018

/КРОСС/ Френският артист идва този петък заедно с Carlo Ruetz и Luigi Rocca

Този петък, 24 август, Cacao Beach ще посвети изцяло на техното. Зад пулта ще се изредят четирима артисти, познати на електронния жанр – Citizen Kain от Франция, Carlo Ruetz от Германия и Luigi Rocca от Италия. Българското участие ще бъде в лицето на Shoto, а партито ще започне в 23:00.

Любимият френски артист - Citizen Kain, ще гостува в България и тази година с разликата, че Cacao Beach ще бъде единственият клуб, който ще посети през 2018. Причината е необикновеният заряд, който му носи едно от най-обичаните родни парти места, както и феновете, които го обожават още от първите му участия тук. Този път, за българската публика, французинът ще представи специален, 90-минутен live сет.

             

Утвърденото с години име се дължи на опита и стиловете, с които се сблъсква от половин десетилетие, но днес Citizen Kain смело заявява, че създава остро техно, уважавано и обичано от ред световниизвестни фестивали и клубове. С продукцията му работят и имена от ранга на Richie Hawtin, Dubfire, Joseph Capriati.

Carlo Ruetz е артистът, чийто дебютен албум Breakthrough прави името му популярно по света буквално за дни. В рамките на 24 часа албумът се нарежда на топ място в класацията на Beatport за минимал техно и остава на същата позиция седмици наред. Отново Richie Hawtin е един от от първите, които го забелязват и го превръща в част от поколението на лейбъла MINUS, за който Ruetz създава няколко EP-та, а впоследствие взима и участие в партитата ENTER на Ibiza.

Третият гост е италианецът Luigi Rocca, чийто индивидуален стил, комбиниран с дийп диско звучене, го изпращат на международни сцени от високо ниво вече години наред. Харесван и подкрепян е от имена като Tiesto, Dubfire, John Acquaviva, което говори достатъчно за разнообразния му талант, поставил го в топ 100 класациите на Beatport. Luigi Rocca издава музиката си за за някои от най-големите музикални лейбъли като Toolroom Records (Mark Knight Label), Armada (Armin Van Buuren Label), 303Lovers и други.

Билети можете да закупите от OMV, касите на Eventim в цялата страна, както и на бара в клуба.