„Луда надпревара“ ще разтърси черноморието със зашеметяващо шоу в Слънчев бряг
Секция: Автомобили
24 Август 2018 11:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Луда надпревара“ ще разтърси черноморието със зашеметяващо шоу в Слънчев бряг

/КРОСС/ Най-зрелищното шоу със собственоръчно направени автомобили „Луда надпревара“ ще разтърси и морето със зрелищното си шоу на 25-26 август в Слънчев бряг!

Всички почиващи по българското черноморие, както и хиляди фенове на Луда Надпревара от страната и чужбина ще се стекат в Слънчев бряг за да се насладят на уникалното по рода си шоу.

Няколко рунда Bottle 1 vs 1, по двама автгладиатори ще излезнат един срещу друг на терена на гладиаторските битки и ще се борят до последната си здрава ламарина. Черешката на тортата ще бъде голямото меле, последният рунд. Там всички класирали се от Bottle 1 vs 1 ще мерят сили за титлата „Последният оцелял“.

През ноща екипите от механици на всеки един отпаднал участник от първия ден ще бачкат здраво за да „възкресят“ и да върнат на терена своят отбор. Плеймейтките колкото и да изглеждат нежни и красиви, толкова се оказва и че са щури. Организаторките подсказват, че освен традиционните за автомобилните надпревари мъже на терена на гладиаторските игри ще излезнат да се борят и жени и то доста красиви. Да видим дали красотата ще промени Света и най-вече дали титлата на Луда Надпревара ще бъде грабната от нежния пол.

                          

И нека не се забравя, че най- важното нещо е каузата на самото шоу „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“, в контролирана среда всички любители на адреналина могат да покажат шофьорски умения, предвидливост, точна преценка, бързи и адекватни животоспасяващи реакции в една контролирана и обезопасена среда.

Само тук, в атрактивното шоу зрителите ще видят удар с 20 км. в час и ще се замислят как би изглеждал в реална ситуация при удар със 120 км. в час.

За най – малките си фенове, организаторите са подготвили коли на любимите анимационни герой.

Датата е 25-26 август, 20:00 часа,  кръговото на Слънчев бряг и Несебър.

„Елате и се насладете на уникална шоу програма – удоволствието от вас, ламарините от нас.

Очакваме ви!